Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zakłady na e-sporty w GGBet – opłaca się czy lepiej unikać?
Zastanawiam się, czy warto wchodzić w temat zakładów na e-sporty, konkretnie przez GGBet. Mam trochę doświadczenia z klasycznymi zakładami sportowymi (piłka nożna, tenis), ale nigdy nie próbowałem obstawiać np. CS:GO czy Dota 2. Czy ktoś z Was korzystał z tej opcji na GGBet i może powiedzieć, czy to faktycznie się opłaca, czy lepiej sobie darować? Nie chciałbym wpakować się w coś, czego nie ogarniam.
Reply
Korzystam z GGBet już od kilku miesięcy, głównie właśnie do zakładów na e-sporty, i szczerze mówiąc – opłaca się, ale tylko jeśli masz choćby minimalne pojęcie o danej grze. CS:GO i LoL mają ogromne sceny, więc łatwiej znaleźć analizy, statystyki czy nawet typy od bardziej ogarniętych graczy. Sam obstawiam głównie mecze Tier 1, bo tam mniej zaskoczeń, a GGBet często ma lepsze kursy niż inne serwisy. Do tego oferują ciekawe promocje, czasem darmowe zakłady czy cashbacki, co przydaje się na start. Tu masz stronę, gdzie wszystko dobrze opisane: GGBet esports– sprawdź sobie, bo znajdziesz tam info o aktualnych bonusach i jak to dokładnie działa. Tylko nie nastawiaj się na szybki zarobek – traktuj to jako rozrywkę z potencjalnym zyskiem.
Reply
Ja tam obstawiam sporadycznie e-sporty, bardziej z ciekawości niż dla zarobku. Faktycznie GGBet jest jedną z bardziej ogarniętych platform pod tym względem, szczególnie jeśli chodzi o dostępność różnych gier i rynków. Ale trzeba uważać, bo forma drużyn potrafi się zmieniać z dnia na dzień.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)