Ipoh Community Forums

Full Version: VOX FM gra ciepłe, energetyczne kawałki
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nie wiem, czy też tak masz, ale często szukam czegoś, co nie będzie przesadnie głośne, nie będzie mnie zmuszać do myślenia, a raczej po prostu będzie przy mnie. I właśnie takie jest VOX FM.

Pewnego dnia, siedząc przy komputerze, zmęczony kolejną playlistą, która ciągle powtarzała te same piosenki, przypadkiem trafiłem na VOX FM. Na początku nie miałem wielkich oczekiwań, ale… włączyłem i zostałem.

Co mnie zaskoczyło? To, że VOX FM grało muzykę, która od razu wprowadziła mnie w dobry nastrój. Nie było tam żadnej sztuczności czy wymuszonych hitów. Były za to rytmy, które znałem, i prowadzący, którzy mówili normalnym językiem – bez przesadnej gadki czy niepotrzebnych przerw reklamowych.

Kiedy rano przygotowuję się do pracy, VOX FM gra ciepłe, energetyczne kawałki, które pomagają mi zacząć dzień. W ciągu dnia, gdy pracuję, muzyka jest w tle lekka, ale nie nudna, towarzyszy bez przeszkadzania.

A wieczorem? VOX FM potrafi wyciszyć i pozwolić się zrelaksować po całym dniu, a jednocześnie zachować pozytywną energię. Czy to gotowanie obiadu, jazda samochodem, czy chwile relaksu po pracy, VOX FM jest ze mną zawsze. I to właśnie cenię najbardziej to radio, które nie narzuca się, ale jest obecne, ciepłe i naturalne.